Ondertussen bij Inge Bruins..

Hi lieve volgers,

via mijn website kreeg ik een berichtje dat ik jullie al zo lang niks heb laat horen… En ik weet niet of jullie het gemist hebben, maar volgens mij klopt het wel.

Gebeurt er dan niet zo veel bij Inge Bruins – Interior Business?

Ja hoor, gelukkig wel! In dit blog een korte update met fijn foto materiaal.

ingebruins-woonkamer 2

Klik om verder te lezen:

Het klopt dat ik afgelopen kwartaal maar één interieurproject heb gedaan. Een interieuradvies voor een vrijstaande woning in de buurt van Utrecht. En wat is het leuk om te horen dat de opdrachtgevers zo enthousiast aan de slag gingen met mijn advies!

ingebruins-interieuradviesHet blijft altijd spannend of mijn indeling en ideeën aanslaan bij de klant, maar ik word altijd zó blij wanneer de klant blij is!

Verder geniet ik buiten van het vroege voorjaar, en ben ik natuurlijk ook alvast de babykamer aan het stylen. Een beetje slow living dus. En dat is ook wel eens fijn!

ingebruins - kinderkamer

Het leuke aan het libelle behangetje, is wel dat ik er door een klant toe werd geïnspireerd! Toen ik bij haar thuis was om advies te geven voor de benedenverdieping, kon ik het niet laten even boven te spieken, waar zij dit behang had. Ik was er meteen weg van. En nu ligt dit leuke Kwantum printje hier klaar om de babykamer mooier mee te maken. Het kamertje is vrij klein, daarom laat ik de basis graag wit en pak ik uit met enkele grote gebaren. Liever één groot statement (het hemeltje) dan 10 kleine rommeltjes die de kamer nog kleiner maken.

Toch is een nieuwe uitdaging buiten de deur wel zo prettig en gelukkig mag ik volgende week weer aan de slag met een interieuradvies en haal ik mijn camera tevoorschijn voor een productfotografie.

En in de tussentijd: ben ik een tweede insta account begonnen. Voor mijn andere interesse, namelijk fijne hotspots ontdekken met heerlijk eten. En zelf thuis lekker aan de slag met bakken. Voor de (healthy) levensgenieters: je vindt het op @yourdailybrunch.

Ook als je even niks van mij hoort; ik vind het altijd enorm leuk wat van jullie te horen! Laat gerust een bericht achter via de eerste pagina of mijn social media kanalen.

Tot gauw ~Inge

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s